Golden Retrievers voor vriendschap

Of Barnsley Gold

Oosterwolde (Friesland)

ofbarnsleygold@gmail.com

Ninthe is thuis!

08-11-2012 00:00

Jaaaa eindelijk was het zover, ik mocht mijn meisje ophalen.
Zaterdagmorgen om kwart over 8 stond ik bij de fokker op de stoep, lekker vroeg zodat we de hele dag van elkaar konden genieten!
De papieren werden ingevuld, de map met informatie en uitslagen, en het puppypakketje mee! En toen was het moment aangebroken dat de fokkers afscheid moesten nemen. Maar... Ninthe is niet helemaal weg. Ik woon ongelooflijk dichtbij, en we zullen zeker nog vaak langs komen!

Klaar om in de auto te stappen.

De reis naar huis ging geweldig goed, ze is lekker in slaap gevallen. Thuis aangekomen eerste de andere honden even in de achtertuin zodat Ninthe zelf naar binnen kon wandelen. Eenmaal binnen stapte ze rond alsof ze hier al jaren woont.
Een voor een de andere honden erbij. Eerst Gordo, dat ging meteen geweldig goed. Dikke maatjes vanaf het begin.
De hondjes van mijn moeder moeten er nog niet zoveel van weten, maar die zijn ook allebei bejaard, dus dat mag.

Ninthe is een voorbeeldig pupje. Ze is inmdidels een paar dagen hier, en ze begint al aan te geven als ze naar buiten moet.
Ze slaapt 's nachts door, en is dan ook droog. Ze is erg slim, en is met stem perfect te corrigeren. Een ' Ninthe nee' is voor bijna alles voldoende. Ze is nergens van onder de indruk, toen ze mee ging boodschappen doen, in het kader van haar socialisatie ging ze gewoon lekker slapen in het winkelwagentje. Ook het kraam bezoek van mijn broer met zijn vriendin en hun twee kinderen ging erg goed.
Myrthe is bijna drie, voor haar is het geweldig leuk.

Tussen Gordo en Ninthe gaat het steeds beter. Ze spelen en slapen samen, ik moet ze af en toe echt uit elkaar halen omdat het voor Ninthe tijd is om te slapen. Wat hun betreft gaan ze de hele dag door. Wel een heerlijk gevoel hoor, dat die twee het zo goed met elkaar kunnen vinden. Is toch altijd maar afwachten.