Golden Retrievers voor vriendschap

Of Barnsley Gold

Oosterwolde (Friesland)

ofbarnsleygold@gmail.com

Voorbereidingen

01-10-2012 00:00

Al ruime tijd hing er hier bij de dierenwinkel een super schattig, roze halsbandje. Deze mocht ik van mijzelf niet kopen. We gaan geen goden verzoeken, en als het bandje er tegen die tijd nog hangt, dan is het nog vroeg genoeg, dacht ik bij mijzelf. Iedere keer dat ik bij deze winkel moest zijn, toch weer even kijken of het bandje er nog hangt, en toch weer even in de handen houden.
Toen ik hoorde dat Islay bij de eerstvolgende loopsheid gedekt ging worden ben ik naar de dierenwinkel gerent! Het halsbandje hing er nog, en ging met mij mee naar huis! Het halsbandje is op mijn slaapkamer komen te hangen,  waar het inmiddels al geruime tijd hangt, en bijna is verstoft.

Ja, en als je dan hoort dat ze drachtig is, dan gaat de rest ook kriebelen en werd er van alles aangeschaft.
Een bench, bench kleedjes, riepmpjes, nog meer kleedjes en speeltjes, knuffeltjes noem het maar op.
Maar natuurlijk ook het boek van Cesar Milan. Dat is eigenlijk wel een musthave voor de nieuwe puppyeigenaren anno 2012.

Zo zat ik op een zondag middag lekker op het gras bij de Hogmanay golden familie. De baasjes waren met het jongste telgje naar een hondenshow, en ik mocht oppassen op de drachtige dame, en uiteraard de andere honden. Ik nam mijn nieuwe boek mee naar buiten, samen met een lekker glaasje fris. Ik zat nog geen 2 tellen op een stoel, toen Islay lekker aan mijn voeten ging liggen, met haar groeiende buikje. Wat een heerlijke zondag!

Islay haar heerlijke smoeltje, die zondag.

Het Cesar boek is bijna uit, nog de laatste bladzijden. Daarna gaat hij door naar mijn moeder, waar ik de eerste tijd met de pup ga verblijven. Zodat ook zij goed voorbereid is. Ik geloof dat alle spulletjes gekocht en binnen zijn,het hoog nodige dingen is er zeker.
Het is zo leuk hebben dingetjes te kopen zoals de hier onderstaande paarse vetbedden. Kleedjes en kussentjes genoeg, maar deze moest en zou ik hebben. Te schattig gewoon! Het is ons meisje meisje tussen de mannen,dus ik heb  alles rose en meisjes achtig!!

Nog wat oude kranten, keukenrol en de zak puppybrokjes binnen slepen, en dan kan ons meisje komen!

Maar niet alles in het leven is voor te bereiden. Ik had mijn OV chipkaart volledig opgeladen, zodat ik een paar keer naar de fokker op en neer kan. Ik ben 1x op bezoek geweest bij de pups, en tot op heden is het er nog niet weer van gekomen.
Zo goed voorbereid, maar soms loopt het allemaal anders. Van beide kanten erg druk, dus dan wordt een gaatje vinden lastig.
Gelukkig verloopt het tegoed op mijn OV kaart niet, en komen er ook weer rustigere tijden.
Zoals het nu lijkt,ga ik deze week weer een kijkje nemen bij mijn meisje. Ze zijn al flink gegroeid, getuige de foto's hier onder.

Ik wordt gelukkig op de hoogte gehouden via mail en met foto's!!